Skip to main content

Daar is ie dan.. de nieuwe website van PWDevelopment. Aan de totstandkoming ervan ging een leuk en creatief proces vooraf. Samen met Annemieke Vleggaar van Quadesign, die de site heeft gebouwd, hebben we het ontwerp gekozen en verder vormgegeven. De foto’s zijn gemaakt door Mireille de Steur van Tisnetwerk. Het kiezen van de locatie voor de foto’s was al een proces op zich en inspireerde dusdanig dat we alle foto’s voor de site zelf hebben gemaakt. Ellen Visser van Amuzi keek met een schuin oog naar de teksten en gaf me nuttige tips zoals:

‘Als je een boek schrijft over bijvoorbeeld een prachtig kasteel, een onverwacht overleden kasteelheer en een butler, dan kun je daar zeker 200 pagina’s over schrijven. Op een website zet je direct de clou: “de butler heeft de kasteelheer vermoord..”.

Mijn vorige website was bijna tien jaar oud en hoewel regelmatig ‘opgefrist’, nu toch echt toe aan vervanging. In januari 2015 bestaat PWDevelopment tien jaar. Een jubilieum is een mooi moment voor de lancering van een nieuwe site. De totstandkoming ervan hielp mij te reflecteren en na te denken waar ik voor sta, wat ik doe en wat ik mijn klanten bied. En dat heb ik dan ook nog eens kernachtig proberen te verwoorden. Ik hoop dat u een goede indruk krijgt van mijn werkwijze en diensten. Wilt u meer informatie of nader kennismaken? Neem dan gerust contact op!