Skip to main content

Achtergrond

De afgelopen jaren heb ik als programmamanager (bij Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties) dienstverlening ontwikkeld en gerealiseerd voor duurzaam inzetbare corporatie-medewerkers.

Ik was verantwoordelijk voor sociale impactprojecten zoals een cao-campagne: “Zet ’n stap – naar nog beter in je vak” . En ook van innovatie in producten en diensten zoals de ontwikkeling van het digitale leerplatform Watdoejijmorgen.nl voor de corporatie-branche, de ontwikkelingen van een Branche Werkdruk/PSA scan en de vernieuwing van de Branche RI&E. Ik heb daarbij veel samengewerkt met (marketing-)collega’s maar ook in een speelveld van een bestuur met werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers (vakbonden), regionale samenwerkingsverbanden en de Corporatie Academie.

Als ondernemersvrouw ben ik daarnaast tevens medeverantwoordelijk en betrokken bij de bedrijven die deel uitmaken van het portfolio van de 2W Groep BV.

PWDevelopment is in 2005 door mij opgericht en jarenlang heb ik vanuit dit bureau een breed dienstenpakket geleverd op het gebied van assessment, loopbaan- en managementcoaching, training en team/organisatieontwikkeling.

De basis voor PWDevelopment heb ik gelegd door jarenlange ervaring met management development in mijn werk als programmamanager en trainer bij TSM Business School van de Universiteit Twente, met coaching en selectie in mijn functie als consultant bij het adviesbureau Mercuri Urval en met duurzame inzetbaarheid als programma manager bij Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties.

 Ik studeerde Facility Management en Organisatie & Beleid (Organisatiesociologie) aan de Universiteit van Amsterdam en heb diverse professionele opleidingen, trainingen en cursussen afgerond. Daarbij heb ik me met name gespecialiseerd in de oplossingsgerichte (ook wel progressiegerichte) veranderbenadering en in performance management middels het beïnvloeden van gedrag (Organisational Behaviour Management, Vrije Universiteit). Tevens heb ik een mastercourse Programmamanagement behaald bij de NCOI.

Wil je nog meer details over mijn achtergrond en waar ik nu mee bezig ben, kijk dan even op LinkedIn. Leuk om te linken ook!