Skip to main content

Assessments

PWDevelopment biedt assessments voor de selectie van nieuwe medewerkers en voor de ontwikkeling van huidige medewerkers. Ook als start van een coachingstraject wordt een assessment ingezet.

Het aantrekken en selecteren van de juiste mensen is cruciaal voor het succes van een onderneming. En de juiste functie en organisatie is cruciaal voor de talentontwikkeling van medewerkers en leidinggevenden.  PWDevelopment kijkt niet alleen naar de ‘fit’ met een specifieke functie maar vooral ook naar het ontwikkelpotentieel, aanpassingsvermogen, flexibiliteit en de ‘buigzaamheid’.  Zodat medewerker en opdrachtgever er vertrouwen in hebben dat het morgen wel goed zal komen, ook al weten we nog niet hoe morgen er uit zal zien.

Afhankelijk van de vraagstelling en (executive) niveau van de functie bestaat het assessment meestal uit online persoonlijkheids- en capaciteitentesten, aangevuld met een simulatie en een gestructureerd of competentiegericht interview.

Wanneer een geschikte kandidaat in dienst treedt bij de opdrachtgever dan adviseert PWDevelopment zowel de opdrachtgever als de kandidaat over de inwerkperiode en verdere professionele ontwikkeling.

Ook is het mogelijk om managers, HR-medewerkers of sollicitatiecommissies te trainen of te coachen in een (werving- en) selectietraject.

Vacatures