Skip to main content

Referenties

McSpirit; Monique Bijloo, directeur
“De loopbaanbegeleiding sessies van Patricia Willemsen zijn doortastend met veel aandacht voor de karaktereigenschappen van de desbetreffende cliënt. Patricia heeft kennis van het vak en beschikt tevens over een sterk invoelend vermogen”.

6Pconsultancy; René Jansen, directeur
“I know Patricia since more than 10 years. Now I run my own practice, I regularly work together with here. I recommend her, because she is very authentic and dedicated. She knows how to listen and to help the client in the best way. Her services are both resultoriented as warm and understanding. Assessment and Coaching are in good hands with her!”

Universiteit Twente; Henk Brouwer, (destijds) senior programme manager
“De faculteit Management en Bestuur van de Universiteit Twente, biedt verschillende vormen van post-academisch onderwijs op het gebied van bedrijfs- en bestuurskunde aan. Deze opleidingen variëren van programma’s die een mastertitel opleveren tot leergangen voor specifieke sectoren. In de meeste opleidingen was intervisie een van de leer/werkvormen. Patricia Willemsen was een van de vaste begeleiders van deze intervisiegroepen. Zij heeft in het recente verleden intervisiegroepen begeleid in de Master Publiek Management en in de leergangen Publiek Management Waterschappen, Arbeidsparticipatie en Woningcorporaties.”

Frans Bandsma, personeelsadviseur
“Het coachingstraject dat ik heb gevolgd was gericht op het maken van een keuze voor mijn toekomstige loopbaan (..). Patricia stelde voor eerst een potentieelbeoordeling te doen. Dit leverde mij veel informatie op over hoe ik in elkaar zit en waar mijn kwaliteiten en drijfveren liggen. Door onze coachingsgesprekken werd ik steeds weer gemotiveerd om verder te gaan en kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Soms maakte ik voor mijn eigen gevoel niet veel vorderingen en hield Patricia mij de spiegel voor waardoor ik mij weer bewust werd van alles wat ik al had bereikt. Dat heeft mij geweldig geholpen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Het resultaat was dat ik een half jaar 2 dagen per week als interimmer heb gewerkt naast mijn baan in loondienst en vervolgens volledig als zelfstandige ben gaan werken. Met heel veel plezier.”

Patrick van Goor, senior inkoper
“Na ongeveer 4 jaar werkervaring opgedaan te hebben, stond ik voor de keuze een vakinhoudelijke opleiding / training te volgen of mij als persoon verder te ontwikkelen. Ik heb voor het tweede gekozen door een ontwikkelprogramma bij PWDevelopment te volgen. Vooraf hebben we een aantal leerdoelen bepaald, onder meer o.b.v. een ontwikkel assesment. Tijdens vijf sessies hebben we die leerdoelen vervolgens behandeld. Bij die sessies voelde Patricia erg goed aan welke aanpak het beste bij mij past. Het programma heeft mij o.a. daardoor persoonlijk enorm veel gebracht en ik kan het direct toepassen in mijn werk. Ik heb het een erg interessant en leerzaam traject gevonden en zou het iedereen in deze fase van zijn of haar carrière aanraden”

Een greep uit de evaluaties van ontwikkeltrajecten en trainingen
“Opbouwend, positief, er werd ruimte gegeven om open te kunnen zijn, bijzondere waardering voor de inhoud, presentatie en gehanteerde werkvormen, “ik weet nu hoe ik op een goede manier collega’s kan aanspreken op ongewenst gedrag”, zeer afwisselend, het heeft tot structurele verbeteringen geleid, goed, gedegen, rustig en to the point.” “Patricia is kundig, komt rustig over en heeft een groot inlevingsvermogen. Ze biedt handvatten welke ik kan toepassen in de dagelijkse praktijk en in het dagelijks leven”.

PWDevelopment heeft al gewerkt voor:

Buro Schuite (Amerpoort, CNV, Farm Frites, Friesland Campina, de Lage Landen, Karakter, Koninklijke van Wijhe Verf, Koraal Groep, Nijverdal ten Cate,  ‘s-Heerenloo, Siza, Solis, Syntus, Unie Services, USG Restart, UtrechtZorg, Ventolines, Viverion, Virenze, Werk & Vakmanschap, ZGT),  6PConsultancy (Laarakker Groenteverwerking, LVH, Maastricht School of Management, Wonen-Zuid), Deerns Raadgevend Ingenieurs BV, GGZ Centraal, Orange Orca BV (Gemeente Hilversum),  Flynth Adviseurs & Accountants, TSM Business School, Universteit Twente, MHR Architecten in Leren, MecSpirit, People do Change, Bureau Slavenburg, Changepact BV, SVC School voor Coaching, CVO Groep, Management Centrum VNO-NCW De Baak, the Horse assisted Leadership Acadamy, Oosterlicht College, IBS Nederland BV, Exact Alliances BV, Unit 4Consist, Heliomare Onderwijs en Wooncompas.