Kom bij ons werken

Werken bij aXite Security Tools is werken in een prettige werkomgeving die je stimuleert om je continue te ontwikkelen en te blijven leren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om jouw capaciteiten uit te breiden. Je zult nooit met één ding tegelijk bezig zijn, maar altijd een variëteit aan taken hebben.  Met natuurlijk de waardering die daarbij hoort.

De sfeer binnen ons bedrijf wordt bepaald door informele en korte communicatielijnen. Je pakt zelf de verantwoordelijkheid voor je activiteiten. Klantgerichtheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat vind je terug in al onze activiteiten, certificeringen, op maat gemaakte oplossingen en uitgebreide services. Intensief contact met onze vertrouwde leveranciers speelt hierin een belangrijke rol. Met onze expertise en dienstverlening dragen we bij aan de veiligheid van onze klanten.

 

Project Officemanager

De Project Officemanager is een nieuwe functie bij aXite Security Tools maar we weten nu al dat jij een onmisbare schakel gaat worden in onze werkprocessen. Als Project Officemanager heb je een spilfunctie in het op orde houden van ons kantoor en in het ondersteunen van je collega’s zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Dit doe je onder andere door het inplannen van installaties bij de klant en door ervoor te zorgen dat alle benodigdheden om het werk te kunnen doen ook geregeld zijn. Je zorgt voor een goed voorraadbeheer en registratie in onze systemen. Je zet acties uit, monitort de voortgang en zorgt dat projecten en taken kunnen worden gerealiseerd. Ook ondersteun je de directie bij het opvolgen van afspraken en plannen van (internationale) reizen.

Je geeft zelfstandig invulling aan deze nieuwe rol die je op termijn zou kunnen uitbreiden met taken op het gebied van HR, financiële administratie of bijvoorbeeld marketing (social media). De nadruk van deze functie ligt op regelen, organiseren, coördineren, realiseren, administreren én communiceren. Je hoeft zelf niet technisch te zijn maar affiniteit met techniek maakt de functie wel extra leuk.  Ook een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is belangrijk.

We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, een moderne, dynamische werkomgeving op Schiphol en de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Voel jij je aangesproken door deze functie en weet je zeker dat je met jouw ervaring en kennis onze nieuwe Project Officemanager moet zijn? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!